Hvad er Gaarden?

Gaarden er et fristed for kreativt udøvende musikere.
Dan Dalgas og Asger Søgaard har siden 2017 dedikeret deres tid til at opbygge en oase hvor det kreative virke bliver sat forrest.
Den gamle landbrugsgaard i gult bindingsværk, er nu i fuld gang med at blive til et musikalsk og kunstnerisk drømmeland.

Dan Dalgas

Dan Dalgas er producer og teknikker. Udover at være hovedet bag konstruktionen af det største studie på Gaarden, er han også en kreativ udøvende musiker. Dan står for langt de fleste indspilninger på Gaarden, oftest som producer, og han formår at bringe originalitet frem i den musik han arbejder med, perfektionistisk med stil.

Asger Søgaard

Asger Søgaard er udøvende musiker, arrangør og komponist. Asger arbejder med mange forskellige artister, med at finde frem til deres lyd og æstetik. Han bruges ofte på Gaarden som kreativ arrangør og som studiemusiker. Asger har bl.a en stor kærlighed til organisk musik, og han er derfor en velbevandret instrumentalist.

Om Gaarden

På Gaarden har vi ofte besøg af artister, som ønsker at arbejde med, eller indspille deres originale musik. Nogle gange er det bands som har brug for at vi sætter mikrofoner op, og står for alt det tekniske, så deres musik lyder optimalt når den er indspillet. Andre gange er det artister som er nysgerrige og har behov for at prøve forskellige kreative retninger af.

Vi laver eksempelvis

  • Indspilnings-Sessioner
  • Mix & Master
  • Songwritercamps
  • Udlejning af værelser til artister
  • Branche-events
  • Musikworkshops
Faciliteter

Tag Kontakt

Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at tage kontakt til os på: info@gaardenstudios.dk

Kontakt