Fred og ro til fordybelse

Kontakt os for ledighed

Vi opleverat artister, labels, eller andre aktører, nogle gange ønsker at booke hele Gaarden ekslusivt. Dette kan også være aktuelt for nogen, selvom de kun har behov for få sovepladser og et enkelt professionelt studie. Nedenfor har vi lavet nogle eksempler hvor det tidligere har gjort sig gældende at booke hele Gaarden ekslusivt.

Pladeindspilning

Selvom man sagtens kan indspille plade i et af lydstudierne uden at have hele Gaardens 10.000m2 for sig selv, prioriterer nogle artister og labels dette, for at den ultimative ro og fordybelse.

Indspilning med filmhold

Vi har flere gange fået henvendelser på artister som er i process med at få lavet en mindre dokumentarisk film, om deres band og kreative proces. I denne sammenhæng har flere også valgt at prioritere eksklusiviteten.

Writing Camp

Gaarden er en attraktiv lokation for forskellige labels og artister som planlægger Writing Camps. Vi har både oplevet dette i forbindelse med en enkelt artist som havde top etablerede producere og sangskriver arbejden i flere studier på en gang, med at skabe nyt materiale til artistens kommende plade. Vi har ligeledes oplevet labels eller andre aktører der ønsker at facilitere en camp for artister eller medlemmer.

Besøg fra Musikskoler og Efterskoler

Vi oplever til tider at Musikskoler og Efterskoler med musikprofil, prioriterer at lave en musik-lejrskoletur som besøg på Gaarden. Sidste gang havde vi 21 elever indlogeret som alle arbejde med indspilning og performance i 3 dage.

Workshops

Vi afholder løbende Workshops på Gaarden, og i den sammenhæng prioriteres det ofte at hele Gaarden benyttes til ophold for deltagerne, hvor alle studierne typisk er i brug.

Custom Cases

Vi har beskrevet nogle forskellige eksempler hvor hele Gaarden har været booket. Dette kan fungere som inspiration, og måske give dig en fornemmelse af hvorvidt du ønsker en at booke hele Gaarden, eller blot et lydstudie og nogle tilhørende værelse til dit næste projekt.
Tag endelig fat I os, så vi kan hjælpe dig med at skabe de mest optimale rammer for dit næste projekt.

Kontakt os for yderligere info