Sangskrivercamps

På Gaarden Studios er vi vant til at, afholde og faciliterer musik camps, for artister, partnere og andre aktører som ønsker et sted der har de helt optimale faciliteter til fx songwriting camps. 

Med vores 4 lydstudier i forskellige størrelser har vi rammerne for kreativskaben inden for musik og sangskrivning. 

Vi ligger ofte rammer til writing camps for etablerede artister, som er i proces med at skrive deres kommende album. Gaarden bliver da fyldt med etablerede sangskriverede og producere, og mange af studierne er typisk i brug samtidig. Du kan se mere omkring vores nogle af vores gæster under Clients.

Open Farm Writing Camp

Vi afholder og arrangerer også selv Music Camps. Vi kalder vores egne sangskrivercamps for “Open Farm Writing Camp”, da vi åbner Gaarden op for en stort række af musikere, artister og sangskrivere.
Under Open Farm Writing Camp bor man på Gaarden på sit eget værelse, og har i løbet af dagen mulighed for at benytte de forskellige lydstudier, spare med de andre gæster, og i løbet af aftenen vil de typisk være mulighed for at performe for hinanden. 

Kontakt os hvis du vil skrives på listen af interesserede i sangskrivercamps

Kontakt os her

Workshops

Vi planlægger løbende workshops som har relevans for forskellige aktører i musikbranchen. Disse workshops kan fx fungere som en slags Music Camps for guitarister, som for indlogeres på Gaarden, og deltagere i workshops med en etableret professionel guitarist som deler sine erfaringer og hjælper deltagerne med at udvikle deres evner på instrumenter. Vi planlægger ligeledes workshops for producere, sangere og andre instrumentalister, hvor man som kreativt udøvende har mulighed for at få løftet sit kompetenceniveau og spare med professionelle.
Vi vil løbende opdatere omkring kommende workshops på Gaarden, så følg med på Facebook eller Instagram.  

Forplejning

Vi tilbyder mulighed for forplejning, og har flere partnere i lokalområdet, som tilbyder vores gæster favorable priser på forplejning.

Ro til fordybelse

Kom ud i smukke naturlige rammer, og udfold din kreative musikalitet i fællesskab med andre musikelskere.

Professionelt udstyr

Tag din musik fra demo-stadiet til en professionel produktion. Vi har udstyret og kompetencerne til at hjælpe dig i mål med din musik.

Mange projekter i Pipelinen

På Gaarden har vi mange Camp-projekter og workshops i Pipelinen. Vi opdaterer løbende omkring nye tilbud man kan melde sig til, og arbejder på at opbygge en ramme med mere faste camps som eksempelvis Musik summer camps, og Creative writing camps.

Vi ønsker at skabe et kreativt centrum, hvor upcoming artister og musikere har mulighed for at møde og lære af etablerede artister, producerer, musikere og andre aktører i branchen, og derfor arbejder vi også løbende på at etablere en serie af workshops på Gaarden. Herunder skal det også nævnes at vi planlægger større forløb som eksempelvis Writing Boot camp.

Vi har ligeledes haft gode erfaringer med besøg fra musikskoler og efterskoler med særligt fokus på musik. I nyeste eksempel havde vi 21 overnattende elever som arbejde med sangskrivning, indspilning og produktion. 

Gaarden rammer gør det muligt at arbejde mange forskellige steder i mindre grupper, og alle være produktive inden for både komposition, kreativ skaben, og produktion. Det er fornøjelse at få besøg unge musikinteresserede som kommer med en frisk og inspireret energi. 

Vi er også meget åbne over for at spare med aktører i branchen og etablere nye partnerskaber, så tag endelig kontakt til os, hvis du har en særlig idé du gerne vil afprøve, eller ser gode muligeder for samarbejde. Du kan læse mere om de samarbejde vi allerede har etableret under Partnerskaber.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad laver en sangskriver?

En sangskriver er en person, der skriver tekster og musik til sange. Dette kan omfatte at skrive både melodier og tekster, eller det kan betyde at samarbejde med andre sangskrivere, musikere og producere for at skabe en sang.

Hvad koster det at få skrevet en sang?

Prisen for at få skrevet en sang varierer meget afhængigt af en række faktorer. Nogle sangskrivere vil opkræve en fast pris pr. sang, mens andre vil opkræve en timesats eller en procentdel af indtjeningen fra sangen, hvis den bliver udgivet.

Har du en god idé til et projekt?

Vi sidder klar ved tasterne til at kunne skræddersy en perfekt og uforglemmelig ophold og indspilning på Gaarden.

Kontakt os