Overnatning på Gaarden

På Gaarden har vi mange værelser til vores besøgende, som kan bookes og benyttes på forskellig vis, afhængig af behov. Nogle artister ønsker blot at booke et værelse hvor de har mulighed for eksempelvis at arbejde med sangskrivning, hvor andre ønsker adgang til lydstudie med hjælp fra producer eller teknikker. Her under kan du få et overblik over de forskellige værelser.

Faciliteter

Et kreativt fristed

Gaarden er et fristed til kreativ udfoldelse og fordybelse i din musik

Overnatning

Vi har overnatningsfaciliteter til op til 13 mennesker.

Transport

Gaarden ligger kun 1 times kørsel fra København.

Lydstudier

Vi har High-end studiefaciliteter, og står for profesionelle indspilninger.

Producere & Studiemusikere

Vi har mange Producere & Studiemusikere tilknyttet Gaarden Studios, som kan hjælpe dig med at komme i mål med din musik.

Forplejning

På Gaarden har du mulighed for at tilkøbe forplejning. Vi har ligeledes mange partnere i lokalområdet som tilbyder dig favorable priser som gæst på Gaarden.

Værelse 1 - "Refugiet"

Værelse 1 kalder vi “Refugiet” på grund af dets rolige og poetiske karakter. Det er 2 sovepladser i 2 forskellige senge, med et solidt skrivebord med skøn udsigt til haven.

Værelse 2 - "Udsigten"

Værelse 2 kalder vi “Udsigten” på grund den skønne skrivebordsplads hvor man kan se aften solen gå ned over markerne.

Værelse 3 - "Solitude"

Værelse 3 kalder vi “Solitude”, på grund dets placering nede for enden af 1. salen. I dette værelse får man den skønne solnedgang over malerne fra sengepladsen, og har et skrivebord med skøn udsigt til haven.

Værelse 4 - "Retrokammeret"

Værelse 4 kalder vi “Retrokammeret” på grund den 70’er inspirerede indretning. I dette værelse har man god plads til at arbejde ved skrivebord og slappe af i sofaen. Da værelset ligger i stueetagen er der også direkte udgang til den 10.000m2 store have.

Værelse 5 - "Jagtstuen"

Værelse 5 kalder vi “Jagtstuen” på grund den karakteristiske indretning. Værelset ligger på 1. salen og et godt arbejdsbord og skøn udsigt til have fra alle sider.

 

Værelse 6 - "Hemsen"

Værelse 6 er en stor hems der ligger i forbindelse med Studie B – “Gildesalen”. Der 3 sovepladser på Hemsen.

Dette værelse bookes kun i forbindelse med brug af Studie B

Hele Stuehuset

Stuehuset er over 300m2 og rummer alle førnævnte værelser, pånær værelse 6, som ligger i forbindelse med Studie B – “Gildesalen”. Stuehuset har 2 badeværelser og et stort landkøkken, samt gode opholdsrum med flygel og brændeovn. Du kan se en plantegning her.

Har du specielle ønsker?

Vi sidder klar ved tasterne til at kunne skræddersy en perfekt og uforglemmelig ophold og indspilning på Gaarden.

Kontakt os