Seværdigheder på Stevns

Gaarden Studios ligger på Stevns, som rummer en masse skønne seværdigheder og anbefalelsesværdige steder. Vi har kort opsummeret nogle oplagte steder nedenfor, som man kan besøge under et længere ophold på Gaarden.

10 min. Til Strand

Rødvig ligger 10min. væk i bil, og har bl.a. en god badestrand, med flere små spisesteder ved havnen. Om sommeren kan det også være muligt at prøve forskellige former for Surfing via foreningen Limelight.

15 min. til Bøgeskov

Bøgeskov er en stor skov der ligger langs kysten i det østlige af Stevns. På et kvarter i bil, kommer man til Bøgeskov, hvor der i sommerhalvåret er åbent i havnens Traktørsted. Her serveres mad af høj kvalitet lige ved vandet.

15 min. Til  Vemmetofte Strand

På 15 min. I bil fra Gaarden kommer man til Vemmetofte Strand ved tæt på Faxe Ladeplads. Dette er en af de få strande hvor skovbevoksningen på grund af fredet området går næste helt ud til vandet. I byen Faxe Ladeplads kan man få en bid mad på Hjortholm Bistro.

20 min. til Stevns Klint

Stevns er efterhånden blevet kendt for Stevns Klint, som for få år tilbage fik status som UNESCO verdensarv. Dette skyldes at forskere har opdage at Stevns Klint er det sted i hele verden, hvor man tydeligst kan se spor fra Dinasaurernes uddøen. I forlængelse af Klintens indtræden i UNESCO, er det i 2022 blevet opført en besøgelsescenter for klinten (Stevns Klint Experience), som ligger tæt på Rødvig. Dette er også et besøg værd.

Forplejning i området

Vi har flere partnere i lokalområdet, som tilbyder vores gæster favorable priser på forplejning.

Ro til fordybelse

Kom ud i smukke naturlige rammer, og udfold dine kreative musikalitet.

Transport

Lokalbanen kører til Store Heddinge station, og herfra er der mulighed for bus til Gaarden.