Fondsmidler

Change the color to match your brand or vision, add your logo, choose the perfect layout, modify menu settings, add animations, add shape dividers, increase engagement with call to action and more.

Vælg fond

3F’s MEDIE- OG KULTURFOND

Formålet med en medie- og kulturfond er at fastholde og udvikle den kultur, som fagbevægelsen altid har været en del af. Det gør vi ved at støtte projekter, som vi mener medlemmerne kan have glæde af, og hvor de selv har mulighed for at deltage. Bevillingerne spænder vidt. Fra teater, egnsspil og musiske arrangementer, som bidrager til at fremme fagbevægelsens kulturelle indhold og mål. Fonden støtter ikke initiativer af et omfang, hvor bevillingen vil være “en dråbe i havet”. Indtil videre er der maximalt ydet 25.000 kr. til et enkelt projekt. Der ydes ikke støtte til studierejser eller ophold. Der er ansøgningsfrister én gang årligt.

Læs mere om puljen, find ansøgningsfrister og ansøg her


DANSK ARTIST FORBUND

Der kan søges om støtte til musikudgivelse (ikke demo/singler), liveoptræden, studierejse, uddannelse indenfor artisternes fag, film/dvd-projekter (hovedsageligt den musikalske del), vækstlagsprojekter, eksport eller sociale/-humanitære formål. Størrelsen på legaterne varierer og ligger typisk mellem 3.000 og 10.000 kr. Der kan ikke ansøges til allerede realiserede projekter. Der er ansøgningsfrister tre gange årligt.

Læs mere om puljen, find ansøgningsfrister og ansøg her


DANSK MUSIKER FORBUND

Der kan søges om økonomisk støtte til musikudgivelser, faglig dygtiggørelse, studieophold i udlandet og andre musikfremmende foranstaltninger. Bemærk, at der ikke kan opnås støtte til allerede realiserede projekter! Der er ansøgningsfrister to gange årligt.

Læs mere om puljen, find ansøgningsfrister og ansøg her