Hvad er Gaarden?

Gaarden er et fristed for kreativt udøvende musikere.
Dan Dalgas og Asger Søgaard har siden 2017 dedikeret deres tid til at opbygge en oase hvor det kreative virke bliver sat forrest.
Den gamle landbrugsgaard i gult bindingsværk, er nu i fuld gang med at blive til et musikalsk og kunstnerisk drømmeland.

Dan Dalgas

Dan Dalgas er producer og teknikker. Udover at være hovedet bag konstruktionen af det største studie på Gaarden, er han også en kreativ udøvende musiker. Dan står for mange indspilninger på Gaarden, oftest som producer, og han formår at bringe originalitet frem i den musik han arbejder med, perfektionistisk med stil.

Asger Søgaard

Asger Søgaard er udøvende musiker og iværksætter. Asger
bruges ofte på Gaarden som kreativ driftktraft i mange forskellige sammenhænge.

Om Gaarden

På Gaarden har vi ofte besøg af artister, som ønsker at arbejde med, eller indspille deres originale musik. Nogle gange er det bands som har brug for at vi sætter mikrofoner op, og står for alt det tekniske, så deres musik lyder optimalt når den er indspillet. Andre gange er det artister som er nysgerrige og har behov for at prøve forskellige kreative retninger af.

Vi laver eksempelvis

  • Indspilnings-Sessioner
  • Mix & Master
  • Songwritercamps
  • Artists in residence
  • Branche-events
  • Musikworkshops
Faciliteter

Tag Kontakt

Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at tage kontakt til os på: info@gaardenstudios.dk

Kontakt

Samarbejderspartnere

Vi har opbygget et godt samarbejde med Limunt (Live Music Entertainment)

Limunt booker fx offentlig musik til koncerter. Vi har også hjulpet med at promomateriale til deres afdeling for klassisk musik, samt stået for delvis indspilning  af promomaterialet for deres sangere. Tag endelig kontakt hvis i ønsker et tilbud på udarbejdelse af promomateriale.